Om Muay Thai Arena

Muay Thai Arena är en serie av proffsthaiboxningsgalor som kommer att arrangeras regelbundet i Göteborg. Arrangör är Varyags Combat Sports i samarbete med  Fighter Muay Thai. Muay Thai Arena sanktioneras av Svenska Muay Thai Förbundet.

Den första galan gick av stapeln den 24 april 2010 i Lisebergshallen och var en stor framgång med över 1400 åskådare.

Muay Thai Arena 2 gick på Fitnessfestivalen på Svenska Mässan i Göteborg söndagen den 4 december. Galan gick på kvällen och amatörtävlingen FMT Open 17 på dagen.

Den 9 juni 2012 arrangerades Muay Thai Arena 3 i Valhalla Sporthall i Göteborg. Galan gick på kvällen och amatörtävlingen FMT Open 18 på dagen.

Den 24 maj 2014 arrangerades Muay Thai Arena 4 i Valhalla Sporthall i Göteborg. Galan gick på kvällen och amatörtävlingen FMT Open 21 på dagen.

Den 29 november 2014 arrangerades Muay Thai Arena 5, även denna gång i Valhalla Sporthall i Göteborg. Galan gick på kvällen och amatörtävlingen FMT Open 22 på dagen.

Muay Thai Arena 6 ägde rum lördagen den 9 maj 2015 på nattklubben Trädgårn i Göteborg. Det var en av våra mest lyckade galor hittills och hölls i ett slutsålt Trädgårn med fantastisk stämning och underbar publik.

Nu är det dags igen! Muay Thai Arena 7 kommer att äga rum lördagen den 26 mars 2016 på Trädgårn i Göteborg. Vi ser fram emot att ännu en gång presentera thaiboxning av internationell klass i spektakulära och publikfriande matcher.

Kontakta oss genom att skicka e-post till info@muaythaiarena.se.